2013. augusztus 5., hétfő

Mellék szereplők :)

Itt van pár mellékszereplő leírása,stb,hogy egy kicsit felvilágosodjatok mert lehet,hogy egy kicsit zavaros a sztori...
(Másrészt várok az előző bejegyzéshez még 2 komit) :) <3
*Csengii :$

Mary és Jonh,Ashley és Bella szüleik.Mary és Ash viszonya nagyon jó,viszont Bella az anyukájával nem annyira anya-lánya viszony,viszont az apjával már más tészta.Csak az az egy gond van,hogy ő nagyon sokat dolgozik,alig van otthon.
Jól élnek,nagyon szeretik a gyerekeiket,normális háztartást vezetnek,szóval nem nagyképűek,nem félénkek esetleg visszahúzódóak hanem normális család.Boldog házasságban élnek Írországban...kábé ennyi.
(bocsi az alkonyat mániámat)

Vanessa Moriarti,Nathen barátnője.Nagyon szereti a fiút,kapcsolatuk komoly,bármi áron harcolna érte.Szimpatikus lány,nem az a tipikus gördeszkás,nem is az a rózsaszín cicababa,mindenfelé nyit.
Modellként dolgozik Dublinba,de Mullingarben él.20 éves.


Jake,Cody,Alex,Gery,Kyle,Nick,ők csak haverok,nagyon bírják Ashleyt mint haverjukat és sosem bántanák meg.Általában jól elvannak,hülyéskednek és sokat nevetgélnek.Mindig kitartanának egymásért,még ha nem is a legeslegjobb barátok.


Nathen Scott,régebben csak egy haverja volt Ash-neki aztán a pasija aztán a haverja,mostmár a legjobb barátai közé sorolhatja.Mindig mindenben mellette áll,kimondja az őszinte véleményét,kisegíti bármiben.Nem érez többet puszta barátságnál.Van egy barátnője akit nagyon szeret,bármi legyen,kétségkívül szerelmes belé.
19 éves.

Steeven Hill,Ash volt pasija,és most az egyik haverja,ám de kiderült hogy Steev még mindig szerelmes a lányba.Szeret gördeszkázni,graffitizni és minden olyan dolgot ami nem komoly.Igazából egy bugyutás jó fej srác,akit mindenki kedvel.18 éves.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jók a mellékszereplők! :) Neem baj ha alkonyat mániás vagy! :D kell valami mániás lenni. Nem de? :D XDDD <33

    VálaszTörlés